Безплатна доставка за всички поръчки над 100лв.

Пазарна количка

0

Вашата количка е празна

Отиди в магазина

Защо да Изберем Надуваем SUP Падъл Борд MAQUA

от: :Tihomir Devetakov 0 translation missing: bg-BG.blogs.comments.comment
Защо да Изберем Надуваем SUP Падъл Борд MAQUA

Защо да изберем Надуваем SUP Падъл Борд MAQUA

Имате ограничено пространство за съхранение, ако живеете в малка къща или апартамент, може да нямате достатъчно свободно място. Надуваемите SUP бордове са компактни, когато са в отдуто състояние и могат лесно да се съхраняват в малки пространства, като килер или багажника на автомобила. Благодарение на раницата предлагана в комплекта съхранявате в нея Надуваемия SUP падъл борд MAQUA и всички аксесоари - Алуминиево гребло; Допълнителна лопатка към Алуминиево гребло за каяк гребане; Двупосочна помпа за надуване с манометър; Седалка за каяк гребане; Модул финки с лесен монтаж – демонтаж; Защитно въже LEASH; Колан за пренасяне; Комплект за ремонт.

 

Aко пътувате с автомобил, влак, автобус или самолет, можете да пренесете надуваемия си борд и да се наслаждавате на безгрижно и приятно гребане на всяка една точка от Вашето пътуване. Надуваемия SUP падъл борд MAQUA е Вашият избор на подобен борд, когато пътувате компактно и на по-дълги разстояния. Вие ще пътувате с кола до морето, разгледайте и изберете едно от Нашите предложения на надуваеми SUP бордове.

 

Надуваемият SUP падъл борд MAQUA е подходящ за турове, разходки около брега на морето, но също така и за риболов и йога, понеже е по-податлив на натиск. Най голямото предимство на надуваемите SUP падъл бордове MAQUA е свързано с вариацията от финки - перки, които може да прикрепите отдолу. И трите финки могат да се сменят. При спокойни води и гладка повърхност на водата, моля монтирайте САМО централната голяма финка / перка. При леко бурно море и неспокойни води и желание за сърфиране по вълни или йога, моля монтирайте и двете странични допълнителни финки / перки.

 

Предимствата при надуваемия SUP падъл борд MAQUA са свързани с оптимизация на пространство и практичност. Изграден от съшит PVC материал, този вид падъл борд достига размерите си чрез помпа, която разпъва и така втвърдява PVC материала. С подсилки в краищата и грапава повърхност EVA PAD, която предпазва от хлъзгане.