Back To Top

Blog

Видове SUP Падъл Борд

Как Да Изберем Надуваем SUP Падъл Борд, Съобразно Размер, Обем И Оптимално Натоварване:

Дължината на падъл борда играе важна роля за определяне на това как ще се държи дъската на водата. Като цяло, по-дългите падъл бордове са по-бързи от по-късите, но по-късите бордове са по-маневрени. Имайте в предвид това при вземането на решение каква дължина падъл борд да купите:

Къси дъски

Късите падълбордове (до 300см /10 ‘) са чудесни за сърфиране по вълни и / или за използване от деца или младежи и девойки с тегло до 50кг. Късите падълбордове са по-маневрени от дългите, което ги прави чудесни за сърфиране на вълни.

Средни дъски

Средните падълбордове (от 300см до 360см / 10 ‘до 12’) са идеални за общо ползване и за SUP йога. Бордовете в този размерен диапазон са стабилни и надежни. Повечето от тези бордове имат плавни корпуси.

Дълги дъски

Дългите падълбордове (над 360 см / 12′) са чудесни за бързо гребане и обиколка на дълги разстояния. Това е така, понеже тази дължина е ориентирана към бързото и праволинейно придвижване. Ако се интересувате от скоростно гребане или сравнително дълги водни преходи това е Вашият избор. По-голямата част от бордоветете в този размерен диапазон са по тесни и нестабилни. Имайте в предвид, че по-дългите бордове са по-трудни за носене, особено на ветровити места.

В повечето случай предлаганите модели падълбордове разполагат с заоблен или заострен корпус. Предлагат се и различни падълбордове с хибриден дизайн, които съчетават най-добрите качества на двете конструкции. Така или иначе няма защо да се тревожите прекалено и двете форми на падълбордове могат да се използват от начинаещи.

ТРЯБВА МИ КОНСУЛТАЦИЯ

Не се колебайте да ни пишете или позвъните за даден продукт. Ние с радост ще Ви помогнем в избора.

0899155028
[email protected]
гр. Варна, бул. Вл.Варненчик 37
Последвайте ни:
$
bg_BG
Пазарна Количка
Няма продукти в количката.
продължи да пазаруваш
0
Call Now Button